Saipu ja STT muodostavat konsernin

Saipu Oy ja Suomen Talotekniikka Oy (STT) tiivistävät yhteistyötä ja muodostavat konsernin. Järjestelyllä parannetaan kilpailukykyä ja tehostetaan kaikkia toimintoja.


STT:n suurin omistaja Saipu Oy kasvattaa omistustaan ostamalla Jukka Autereen JSA Invest Oy:n osuuden STT-konsernista. Järjestelyn myötä STT-konserni tulee osaksi SAIPU-konsernia. STT:n muut osakkaat jatkavat edelleen merkittävinä omistajina STT-konsernissa.


Omistusjärjestelyllä haetaan kilpailukyvyn parantamista ja toimintojen tehostamista. Asiakkaat hyötyvät järjestelystä toimintamallien ja prosessien tehostamisen kautta. Omistuspohjan muutoksella ei ole välittömiä vaikutuksia kummakaan konsernin henkilökunnan määrään. Pitkällä aikavälillä henkilökunnan määrän uskotaan kasvavan merkittävästi.

 

  • ”Saipun ja STT:n toiminta jatkuu ennallaan erillisinä yrityksinä. Tulemme konsernitasolla kehittämään toimintoja ja syventämään yhteistyötä entisestään. Eniten järjestelystä hyötyvät asiakkaat toimintamallien ja prosessien tehostumisen kautta, näkee, Saipu Oy:n toimitusjohtaja Kari Varkki

 

  • ”Uskon, että omistusjärjestely on hyvä asia molemmille yhtiöille. Kilpailutilanteen kiristyessä tämä hyödyttää kaikkia osapuolia. LVIS-alalle muodostuu merkittävä suomalainen toimija kansainvälisten toimijoiden rinnalle. Hieno asia kaikin puolin.”, toteaa JSA Invest Oy:n omistaja Jukka Autere

 

Saipu-STT -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamisen taloteknisiin töihin erikoistunut täyden palvelun konserni. Konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konserni työllistää yli 500 talotekniikan ammattilaista ja yritysten liikevaihto vuonna 2021 on noin 100 miljoonaa euroa. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014