Ajankohtaista

Nimitysuutisia

05.04.2024

Antti Koskelin ja Aki Puska aloittivat uusina Saipu Oy:n ja Saipu-STT konsernin hallituksen jäseninä

Antti Koskelin on toiminut Kone Oyj:n tietohallintojohtajana vuodesta 2015. Aiemmin hän on toiminut mm. Konecranesin tietohallintojohtajana vuosina 2009-2014 ja johtoryhmän jäsenenä 2013-2014 sekä johtavissa tehtävissä Nokia-konsernissa vuosina 1994-2008. Koskelin on hallituksen jäsen myös dititalisaation mahdollistaja Gofore Oyssä, pohjoismaisessa digitalisaation kiihdyttämö Combientissä ja teollisuuden automaatio suunnittelu ja toteutus yritys eSys Oyssä.
Hän on toiminut aikaisemmin myös nykyään Goforeen kuuluvan muutosjohtamisen asiantuntijayritys CCEA Oy:n hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Koulutukseltaan Koskelin on tietotekniikan insinööri Helsingin teknillisestä opistosta.

Aki Puska on toiminut Mitta Group Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2019. Hänellä on pitkä kokemus rakennus- ja kiinteistöalalla ja hän on aikaisemmin toiminut mm. Wise Group Oy:n ja Are Oy:n toimitusjohtajana. Tällä hetkellä Puska on myös laivojen suunnitteluyrityksen Foreship Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja aikaisemmin ollut neljä vuotta Aro Systems Oy:n hallituksen jäsen. Koulutukseltaan Puska on rakennusalan tekniikan lisensiaatti sekä MBA ja hänen myötä Saipu-STT konserni voi hyödyntää laaja-alaista kokemusta ja näkemystä strategisista asioista sekä markkinamuutosten hallinnasta.