töihin meille

Kiinnostaako sinua ura Saipu-STT:llä?

Osaava ja sitoutunut henkilöstö on konsernimme liiketoiminnan ydin. Työllistämme yli 500 talotekniikan ammattilaista kahdeksassa eri kaupungissa. Tuemme työntekijöidemme osaamista ja rakennamme yrityskulttuuria, jossa ihminen tulee ensin.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Rooli

Paikkakunta

Haku päättyy

Avoin hakemus

Etsitkö jotain muuta? Jos juuri sinulle sopivaa roolia ei ole listattuna avoimissa työpaikoissa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi työhistoriastasi ja kuvaile aiempia tehtäviäsi sekä millaiseen toimenkuvaan haluaisit. Arvioimme kaikki hakemukset huolella. 

Työharjoittelu

Etsitkö työharjoittelupaikkaa? Kerro hakemuksessasi kiinnostuksen kohteistasi, osaamisestasi, opinnoistasi ja niiden vaiheesta sekä millaista harjoittelupaikkaa etsit. Arvioimme kaikki työharjoitteluhakemukset huolellisesti.

Miksi työskennellä meillä?

Sosiaalinen vastuu

Henkilöstö on konsernimme liiketoiminnan ydin ja hyvinvoinnin edistäminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Tavoitteenamme on olla kiinnostava, reilu ja palkitseva työnantaja niin uusille kuin vanhoille työntekijöillemme. Haluamme tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan erilaisilla oppimispoluilla.

Turvallinen ja terveellinen työympäristö

Työturvallisuuden jatkuva kehittäminen on yksi konsernin strategisista kärkihankkeista. Työntekijöiden työturvallisuuteen kiinnitetään huomiota esimerkiksi laadukkaalla työturvallisuusjohtamisella ja työtapaturmien ehkäisyllä. 

Konsernin avainlukuja

500+

työntekijää

100+

milj. €

VUOSILIIKEVAIHTO

160

keskim.

KÄYNNISSÄ OLEVAA PROJEKTIA

1

milj. €

PROJEKTIEN KESKIARVO

Tutustu konserniin

Saipu-STT-konserni on suomalainen perheomisteinen yhtiö, jonka juuret ovat syvällä talotekniikassa. Olemme etenkin vaativien taloteknisten järjestelmien toteuttaja.