Opiskelija – kehitä ammattitaitoa kokemuksen kautta

Miksi tulla harjoitteluun meille?

Tarjoamme mahdollisuuden oppia lisää toimialastamme harjoittelujen kautta. Harjoittelu on mentorointia, yhdessä tekemistä ja molemminpuolista oppimista. Uskomme harjoittelulla olevan tärkeä rooli sekä itse opiskelijoiden kehitykselle, että meille työnantajana ja yrityksenä.

Opinnäytetyön aihe löytyy usein työharjoittelun aikana

Yrityksellämme on tarjota laaja-alaisesti opinnäytetyön aiheita sekä osaavaa ja ammattitaitoista ohjausta. Helpoin reitti opinnäytetyön tekemiseen on tulla meille työharjoitteluun. Silloin pääse tutustumaan taloon, toimintatapoihimme ja alan projekteihin, jolloin kiinnostava opinnäytetyön aihe löytyy usein luonnostaan.

Hyvin suoritettu harjoittelu ponnahduslautana työelämään

Työharjoittelussa pääset soveltamaan opiskelemiasi teorioita käytäntöön, opit työelämästä ja sen pelisäännöistä sekä rakennat verkostojasi työmarkkinoille tutustumalla uusiin ihmisiin. Työharjoittelu tarjoaa keinon kerätä arvokasta työkokemusta. Usein hyvin suoritettu työharjoittelu avaa ovia myös vakituiseen työpaikkaan tai osa-aikatyöhön opintojen ohessa harjoittelujakson päätyttyä.

Jätä avoin hakemus

Avoin hakemus opiskelija

"*" näyttää pakolliset kentät

Minkälaista tehtävää haen

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voimme olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.