Töihin meille

Haemme yksikönpäällikköä Jyväskylään

Rooli

Haemme yksikönpäällikköä Jyväskylään

Toimipiste

Jyväskylä

Haku päättyy

11.08.2024

Lähetä työhakemus ja ansioluettelo

johanna.teerioja@amiko.fi

Lisätiedot

Johanna Teerioja
040 739 6365

Etsimme yksikönpäällikköä Saipulle Jyväskylän seudulle. Tehtävässäsi tulet vastaamaan Jyväskylän alueen projektien hankinnasta ja toteutuksesta. Kasvavan toiminnan myötä myös vastuusi ja roolisi kasvavat.

”Saipu-STT on talotekniikan moniottelija, jolla on yli 70 vuoden kokemus alalta. Saipu tarjoaa kattavan valikoiman talotekniikkaurakointipalveluita suunnittelusta ylläpitoon ja meidän missiomme on tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ja innovatiivisia taloteknisiä kokonaisratkaisuja, jotka huomioivat terveyden ja ympäristöystävällisyyden. Visiomme on olla halutuin kumppani talotekniikkaratkaisujen toteuttamisessa. Saipun arvot perustuvat luotettavuuteen, vastuullisuuteen, sitoutumiseen ja innovatiivisuuteen, jotka ohjaavat toimintaamme ja päätöksentekoamme.”

Mistä työtehtäväsi muodostuu:

Tulevassa roolissasi olet keskeisessä asemassa projektien toteutuksessa, joten odotamme sinulta vankkaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Vaikka työskentelemme joustavasti etänä, arvostamme yhdessä tekemistä ja lähijohtamistaitoja. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvaa paikallistuntemusta, halua kehittyä työssäsi, positiivista asennetta ja käytännönläheistä otetta. Lisäksi odotamme moderneja IT-taitoja ja kokemusta tai koulutusta LVI-alalta, jotka ovat avainasemassa tehtävässä menestymisessä.

Mitä voimme tarjota sinulle:

Tule mukaan kehittämään liiketoimintaamme! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden ansaita tulospalkkiota onnistumisistasi. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme lounas-, liikunta- ja sairausvakuutusedut. Lisäksi tarjoamme erinomaisen tilaisuuden urakehitykseen, kasvamiseen esihenkilönä ja ammattitaidon kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Amiko henkilöstöpalveluiden kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Teerioja 040 739 6365 tai johanna.teerioja@amiko.fi

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi heti tai viimeistään 11.8.2024. Toimi nopeasti, sillä edistämme valintaprosessia jo hakuajalla.