Töihin meille

Putkiasentaja Turun huoltoyksikköön

Rooli

Putkiasentaja Turun huoltoyksikköön

Toimipiste

Turku

Haku päättyy

29.09.2023

Lähetä työhakemus ja ansioluettelo

arto.makinen@saipu.fi

Lisätiedot

Arto Mäkinen
Aluejohtaja
050 4311597

Haemme Turun huoltoyksikköömme putkiasentajaa

Saipu-STT-konserni on perheomisteinen yhtiö, jonka juuret ovat syvällä talotekniikassa. Liiketoimintamme keskiössä ovat asiakkaat ja henkilöstö.

Olemme etenkin vaativien taloteknisten järjestelmien toteuttaja. Pystymme toimittamaan kaikki talotekniikan urakkamuodot ja palvelut suunnittelusta ylläpitoon. Asiakkaitamme ovat, niin rakennuttajat ja rakennusliikkeet, kuin kiinteistöjen omistajat ja käyttäjät

Kuulumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon yli 100 M€ vuosiliikevaihdolla. Työllistämme yli 500 talotekniikka-alan ammattilaista.

Arvomme ovat: luotettava, vastuullinen, innovatiivinen ja sitoutunut. Tavoitteenamme on olla halutuin kumppani talotekniikkaratkaisujen toteuttajana.

Toimipisteemme:

Helsinki, Turku ja Lappeenranta, Mikkeli, Vantaa, Mäntsälä, Jyväskylä, Tampere ja Pieksämäki

Putkiasentaja

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Tehtävän hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, kiinnostusta kiinteistötekniikkaan sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toimintafilosofiamme on erittäin asiakaslähtöinen ja tavoitteemme on tehdä asiat kerralla oikein mahdollisimman tehokkaita tuotantoprosesseja hyödyntäen.

Odotamme hakijalta:

  • LVI-alan koulutusta
  • useamman vuoden työkokemusta
  • oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • kykyä kommunikoida ja ratkaista asiakkaiden ongelmia

Tarjoamme:

  • modernit työvälineet
  • osaavan henkilöstömme tuen
  • kilpailukykyisen ansion
  • haasteelliset ja mielenkiintoiset tehtävät

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.9.2023 mennessä sähköpostilla arto.makinen@saipu.fi. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.